sunnuntai, 14. tammikuu 2007
-
Ostopaikat Suomessa
Kiitos kaikille ostopaikkavinkkejä lähettäneille!
Koko Suomi
Suurin osa kaupoista: Fazerin 70% Thin Dark / Thin Mocha, Maraboun Premium Dark 70%, Fazer Block 70%
Maailmankaupat ympäri Suomen
Espoo
Ison Omenan Decanter
Helsinki
Café Neuhaus Unioninkadulla
Chez Marius
Chjoko
DeliDeli
Kaakaopuu
Kultasuklaa
Punnitse ja säästä
Ruohonjuuri
Stockmann
Tasty Deli, Fredrikinkatu 37
Humppila
Kultasuklaa
Iittala
Kultasuklaa
Jyväskylä
Ekolo
Oulu
Pähkinä Shop
Porvoo
Pieni suklaatehdas
Tampere
Kultasuklaa
Ruohonjuuri
Vantaa
Kauppakeskus Jumbon Citymarket: Lindtin prosenttisuklaita ja Dammenbergin tummia suklaanappeja
Kauppakeskus Jumbon Stockmann
Nettikaupat
Ekolo -
Blogi-arkisto
- 2007 (4)
-
2006 (85)
- Joulukuu (4)
- Marraskuu (7)
- Lokakuu (7)
- Syyskuu (8)
- Elokuu (7)
-
Heinäkuu (8)
- Lago Luxury Chocolate: Finest dark chocolate, 77% cacao
- Plamil organics: Luomu Cayenne suklaa
- Jeff de Bruges: Sao Tomé, Chocolat Noir Intense
- Jeff de Bruges: Afrique de l'ouest, Chocolat noir Corsé
- Jeff de Bruges: Venezuela, Chocolat Noir Fruité
- Jeff de Bruges: Afrique de l'ouest, Chocolat noir thé Earl Grey
- Marquise de Sévigné: Chocolat aux écorces d'orange
- Mariage Freres: Chocolat Noir Amer
- Kesäkuu (8)
-
Toukokuu (10)
- Neuhaus: Sao Tomé: 75% cacao
- Chocolaterie Henriet: Tumma suklaa ja hillottu inkivääri
- Chocolaterie Henriet: Appelsiinisuklaa
- Chocolaterie Henriet: Kahvisuklaa
- Neuhaus: West Africa, 73% cacao
- Grand Jury: Bio Chocolat Noir Superieur 74% de Cacao
- Grand Jury: 80% de Cacao Decustation
- Valrhona: Guanaja
- Lindt: Dessert 70%
- Bovetti: tumma suklaa
-
Huhtikuu (14)
- Bovetti: Kaakaopapu ja tumma suklaa
- Bovetti: Karpalo ja tumma suklaa
- Chocolaterie Henriet: Chilisuklaa
- Chocolaterie Henriet: Pähkinäsuklaa
- Suklaajuttuja
- Green&Black's Dark 70%
- Pobeda: 72% tumma suklaa
- Terveisiä Pariisista!
- Kalev, 72% tumma suklaa
- Magasin: palasuklaa
- Valrhona: Carré de Guanaja
- Lindt: Pralines Noirs Intenses (Ecuador, Cuba)
- Sv. Michelsen
- Novi: Ecuador 80%
-
Maaliskuu (12)
- Novi: Ecuador 75%
- Hachez: Cocoa d'Arriba Classic
- Hachez: Cocoa d'Arriba Orange
- Swiss Delice: Supreme, Noir authentique 78% Cacao
- Droste: Pastilles Extra Dark
- Nacional de Chocolates: Santander, 100% Colombian Coffee Bits
- Fazerin Thin mocha
- Fazerin Dark Thin
- Nacional de Chocolates: Santander
- Dammenbergin extra tummat suklaanapit
- Godivan tumma sekoitus
- Tummaa vai tummaa
-
Henkilötiedot
Suklaafriikki maistelee maailmalta ltin tummia, vintn 70% kaakaota sistisuklaita.
Miki olet maistellut samoja suklaita, niin jtoki puumerkkisi. Kaikki vinkit suklaista ja ostopaikoista ovat my tervetulleita!
Kommentit