En antanut Fazerin mokka-suklaan lannistaa, vaan otin seuraavaksi maisteluun Nacional de Chocolatesin Santander-kahvisuklaan. Vastoin edellisen blogimerkinnän lausuntoa kaksi hyvää on kannattanut sekoittaa. Tämä suklaa nimittäin vie kielen mukanaan!

 47859.jpg   

70 gramman suklaalevy on jaettu kuuteen palaan. Ulkonäkö on tavallinen, paloissa lukee valmistajan nimi. Ensimmäinen maku on pehmeä, minkä jälkeen heti alkaa maistua kahvi. Suklaassa onkin rouhittuja kahvinpapuja, joten kahvin maku on aidon oloinen, mutta pehmeä. Jopa minä, joka en juuri kahvista välitä, pidän tästä mausta! Jälkimaku on hyvä eikä missään tapauksessa rasvainen tai kitkerä.

Tämä suklaa käy mainiosti herkutteluun sellaisenaan, mutta miksipä ei vaikka kuuman kaakaon tai kahvin kanssa.

Plussat:
+ Pehmeä maku, johon rapsakat kahvipapurouheet tuovat mausteensa
+ Sopivan kokoinen levy herkutteluun


Miinukset:
- Ei helposti saatavilla
- Ulkonäkö ei mitenkään erikoinen. Nämä kun olisivat yksittäispakattuina, niin voisipa tarjota vaikka missä


Alkuperäismaa: Kolumbia
Ostopaikka: Kööpenhamina
Kaakaopitoisuus: 70%
Hiilihydraattia (imeytyviä, ei sis. kuituja): 38.5 g / 100 g (ravitsemustaulukko täällä, toivottavasti tulkinta meni oikein)
Saattaa sisältää pähkinää tai seesamia. Sopii kosher-ruokavalioon, ei sisällä maitotuotteita.
Ulkonäkö:  3/5
Maku: 5/5
Suutuntuma: 5/5
Nautinnollisuuspisteitä:  4/5