Lindtillä on laaja valikoima tummia täytesuklaita. Tässä niistä ensimmäinen, guavesuklaa.

191680.jpg

Lindtin 150 gramman suklaalevyn kääre on houkuttelevan näköinen. Jo pakkauksen päältä näkee, millaisesta suklaasta on kyse. Kääreen takapuolella kerrotaan, että suklaalevy koostuu tummasta suklaasat, tummasta suklaamoussesta (29%) ja guave-täytteestä (18%). Pakkauksen sisällä on pahvi, jossa on kerrottu erilaisista tummista täytesuklaalevyistä. Itse suklaa on pakattu hopeiseen folioon.

Suklaalevy on jaettu isoihin, paksuihin palasiin, joista jokaisessa on Lindtin logo. Paksuus johtuu varmasti täytteen määrästä. Suklaa tuoksuu hyvin makealta. Koko pala ei mahdu helposti kerralla suuhun, joten pala täytyy puolittaa. Täytteet valuvat helposti ulos, joten tämän syöminen ei ole kovin siistiä.

Suklaa alkaa sulaa suussa nopeasti. Jo ensimmäinen maku on hyvin makea. En ole ihan varma miltä guava-hedelmä maistuu, mutta jos se on tämä maku, en ehkä halua törmätäkään siihen. Tosin veikkaan, että tuore hedelmä maistuisi huomattavasti raikkaammalta kuin tämä. Makua kuvaa ehkä parhaiten sana ällömakea. Itse suklaa maistuu vain sen aikaa, kunnes ensimmäinen pisara täytettä paljastuu. Suklaa on mukavan pehmeän makuinen. Jälkimaku on lyhyt:, suuhun jää lähinnä makea täytteen jälkimaku, joka saa toivomaan äkkiä jotain raikasta juotavaa.

Plussat:
+ pakkaus kertoo hyvin millaisesta täytesuklaasta on kyse
+ pakkauksen sisällä tukeva pahvi, jossa on kerrottu lisää muista tuotteista

Miinukset:
- älyttömän makea "nautinto"
- isoja paloja, joiden jakaminen on hankalaa valuvan täytteen vuoksi
- paketin takana on kerrottu guava-hedelmästä (yhdistelmän kehutaan olevan harmoninen kokonaisuus :)

Alkuperäismaa: Sveitsi
Ostopaikka: Köln / DuMont-Carré
Kaakaopitoisuus: 70 %
Hiilihydraattia ? g / 100 g
Voi sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 2/5
Suutuntuma: 3/5
Nautinnollisuuspisteitä: 2/5