Saksan reissulta tuli kannettua melkoinen säkki erilaisia suklaita maisteltavaksi, tässäpä satsin ensimmäinen. Coppeneur-merkkistä suklaata oli herkullisen näköisissä kääreissä.

188125.jpg

Käärepaperin sisällä on kerrottu, että suklaan aromi tulee aidosta skottiviskistä. Jopa yhteistyökumppani on mainittu. Kääreessä kerrotaan myös, että suklaa ja viskin savuinen aromi yhdessä chilin lämmön kanssa tekevät nautinnosta täydellisen. Viskiä on tuoteselosteen mukaan 5%.

Suklaa on kääritty mustapintaiseen folioon. 75 gramman levyssä ei ole lainkaan erillisiä palasia. Levy on toiselta puolelta sileä, toisella puolella on ilmeisestikin rosoisen muotin kuvio.

Levystä murrettu pala näyttää herkulliselta: suklaalevyjen välistä tursuaa jotain pehmeää. Tuoksu on hyvin mieto eikä kääreessä luvatuista chilistä ja viskistä tunnu jälkeäkään. Pala tuntuu suussa pehmeältä ja eri kerroksien välinen rakenne-ero tuntuu mukavalta.

Täytteen viski alkaa maistua välittömästi. Maku on ensin terävä, mutta pian koko suun pehmeästi täyttävä. Yleensä en pidä alkoholin ja suklaan yhdistämisestä, mutta tämä on loistavaa. Jälkimaussa tuntuu chili ja se täydentää makuelämyksen. Jälkimaku on kuitenkin melko lyhyt. Tämä suklaa on kaiken kaikkiaan nautinnollinen kokemus!

Plussat:
+ kaunis paketti
+ pehmeä sisus ja kovempi suklaa yhdessä tuntuvat suussa mukavalta
+ täyteläinen maku

Miinukset:
- paketissa mainitusta yhteistyökumppanin webbiosoitteesta ei löydy mitään suklaasta

Alkuperäismaa: Saksa
Ostopaikka: Köln / DuMont-Carré
Kaakaopitoisuus: 72 %
Hiilihydraattia ? g / 100 g
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 5/5
Suutuntuma: 5/5
Nautinnollisuuspisteitä: 5/5