Chocolaterie Henrietin chilisuklaalevyn päälle on ripoteltu Espelette-chiliä

58184.jpg

Suklaa houkuttelee mielenkiintoisella ulkonäöllään. Itse suklaan maku on pehmeä, mutta jauhemainen chili pölähtää helposti kurkkuun. Suklaa ja chili eivät oikein kohtaa, vaan maut jäävät erillisiksi. Chilin tulisuusaste on miellyttävä: chili tuntuu selvästi suussa, mutta ei polta.

Plussat:
+ erikoinen, mukava tuttavuus tummien suklaiden joukossa
+ hauska ulkonäkö, josta selviää heti millaisesta suklaasta on kyse

Miinukset:
- chili on ilmeisesti vain suklaan pinnalla, mikä vuoksi chili erottuu selkeästi suklaan mausta sen sijaan, että se olisi kiinteä osa suklaata
- paketti vaatisi tuotekehitystä

Alkuperäismaa: Ranska
Ostopaikka: Helsinki / Stockmann
Kaakaopitoisuus: 70%
Hiilihydraattia ? / 100 g
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 3/5
Suutuntuma: 3/5
Nautinnollisuuspisteitä: 3/5