Chocolaterie Henrietin chilisuklaalevyn päälle on ripoteltu Espelette-chiliä.
Suklaa houkuttelee mielenkiintoisella ulkonäöllään. Itse suklaan maku on pehmeä, mutta jauhemainen chili pölähtää helposti kurkkuun. Suklaa ja chili eivät oikein kohtaa, vaan maut jäävät erillisiksi. Chilin tulisuusaste on miellyttävä: chili tuntuu selvästi suussa, mutta ei polta.
Plussat:
+ erikoinen, mukava tuttavuus tummien suklaiden joukossa
+ hauska ulkonäkö, josta selviää heti millaisesta suklaasta on kyse
Miinukset:
- chili on ilmeisesti vain suklaan pinnalla, mikä vuoksi chili erottuu selkeästi suklaan mausta sen sijaan, että se olisi kiinteä osa suklaata
- paketti vaatisi tuotekehitystä
Alkuperäismaa: Ranska
Ostopaikka: Helsinki / Stockmann
Kaakaopitoisuus: 70%
Hiilihydraattia ? / 100 g
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 3/5
Suutuntuma: 3/5
Nautinnollisuuspisteitä: 3/5
Kommentit