Sv. Michelsenin tummaa suklaata maistelin jo aiemmin keväällä. Liekö tämä samaa tavaraa vai ei, siitä ei ole havaintoja. Makuarvion tein kuitenkin ennen aiemman arvion kurkkimista. 

184715.jpg

Pienet suklaa-annospalat oli pakattu 10 kappaleen muoviseen rasiaan. Yksi pala painaa arviolta viiden gramman verran. Tyylikkään kuoren alla on kultainen paperi, johon suklaa on kääritty. Kääreen takapuolella on ainoastaan merkintä "Kakao: min. 70%".

Itse suklaa on neliskanttinen. Pintakuviointina on sisäkkäin olevia neliöitä. Pala on melko ohut, silmämääräisesti 3 mm paksu. Varmasti ohuutensa ansiosta pala murtuu helposti, kokonainen pala kun olisi ehkä liian iso ja kantikas kerralla suuhun laitettavaksi.

Suklaan koostumus tuntuu yllättävän jauhoiselta. Palaa saa pyöritellä suussa jonkin aikaa ennen kuin makua alkaa irrota. Maku on parhaimmillaankin hyvin laimea ja kesy. Jälkimaku on hyvin lyhyt ja nautinto jää jotenkin puolitiehen. Lautaselle kahvikupin viereen tämä suklaa sopii varmasti hyvin, mutta liikoja ei maulta pidä odotella.

Plussat:
+ kaunis pakkaus
+ hyvä annospala kahviherkutteluun

Miinukset:
-  kesy maku
- jauhoinen koostumus

Alkuperäismaa: Tanska
Ostopaikka: Kööpenhamina / Illum
Kaakaopitoisuus: 70 %
Hiilihydraattia ? g / 100 g
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 3/5
Suutuntuma: 2/5
Nautinnollisuuspisteitä: 3/5