Monella firmalla on oma kahvisuklaansa, tässä maistelussa Lindtin versio.

191673.jpg

150 gramman paketti ja itse suklaalevy ovat samanlaisia kuin edellinenkin testaamani. Kahvia suklaassa on kerrottu olevan 2%.

Suklaa alkaa sulaa suussa melkein heti, mutta suklaa sulaa niin hitaasti, että sen mielenkiintoisesta rakenteesta saa nauttia pitkään. Pian alkaa paljastua myös suklaan rakenne: pehmeän suklaan sisällä on nökösiä, ilmeisestikin kahvipavun murusia. Kahvin maku tulee enemmän esiin mitä kauemmin suklaa on suussa. Jälkimaku on hyvin makea ja kestää yllättävän kauan. Ilmeisesti olen tässä reilun puolen vuoden maistelujen aikana alkanut tottua kahvinkin makuun, koska tämäkin kahvisuklaa oli mielestäni hyvää!

Plussat:
+ mukava rakenne
+ reilun kahvin maku

Miinukset:
- isoja paloja, joten palat pitää murtaa pienempiin. Tosin tässä se ei ole niin suuri ongelma kuin edellisessä, koska tässä ei ole valuvaa täytettä.

Alkuperäismaa: Sveitsi
Ostopaikka: Köln / DuMont-Carré
Kaakaopitoisuus: 70 %
Hiilihydraattia ? g / 100 g
Voi sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 4/5
Suutuntuma: 4/5
Nautinnollisuuspisteitä: 4/5