Seuraavana täytesuklaista oli maistelussa feige-caramel eli käsittääkseni viikunatäytesuklaata.

191676.jpg

Levyn käärepaperissa on kerrottu, että hunajanmakeat viikunat antavat suklaalle erityisen vivahteen. Suklaa alkaa sulaa suussa nopeasti. Makea täyte täyttää pian koko suun. Maku on mielenkiintoinen, mutta ei missään tapauksessa paha ja makeudestaan huolimatta ei edes liian äitelä. Jälkimaku on hyvin mieto ja lyhyt. 

Plussat:
+ makea, mutta ei liian makea suklaa
+ muutama sana kääreessä luonnehtimassa suklaata

Miinukset:
- valmistusainelista on pitkä (13 eri ainesosaa), mikä ei ole laatusuklaan merkki
- isot palat ja valuva täyte on huono yhdistelmä

Alkuperäismaa: Sveitsi
Ostopaikka: Köln / DuMont-Carré
Kaakaopitoisuus: 70 %
Hiilihydraattia ? g / 100 g
Voi sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
Ulkonäkö:  4/5
Maku: 3/5
Suutuntuma: 4/5
Nautinnollisuuspisteitä: 3/5