Bernard Castelainin suklaan kääreen mukaan odotettavissa on jotain sekavaa. Toisin kävi ja muistelenpa, että edellisen samanmerkkisen kanssa kävi aivan samoin.

252424.jpg

Pahvisessa kääreessä kerrotaan, että tämän suklaan kaakaopavut kasvavat Kilimanjaron lähettyvillä. Kaakaon hedelmäiselle vivahtava maku on pakkaustekstin mukaan pitkäkestoinen.

Suklaan tuoksu on intensiivinen, mutta kuitenkin mieto. Suklaa on rakenteeltaan hyvin sileä ja sulaa suussa tasaisesti. Mielenkiintoisesti mausteisen vivahteista kaakaopavun makua alkaa irrota nopeasti. Tasapainoinen pehmeä maku täyttää pian koko suun ja saa huokailemaan nautinnosta. Lyhyestä jälkimausta huolimatta tätä tekee mieli lisää!

Plussat:
+ samettisen pehmeä rakenne
+ pehmeä mutta persoonallinen maku
+ nautinnollinen kokonaisuus

Miinukset:
- valmistajasta ei löydy webistä tietoa  

Alkuperäismaa: Ranska
Ostopaikka: Köln /
Kaufhoff
Kaakaopitoisuus:  75%
Hiilihydraattia  ? g / 100 g
Ulkonäkö:  3/5
Maku: 5/5
Suutuntuma: 5/5
Nautinnollisuuspisteitä: 4/5