Ranskalaisen Bernard Castelainin suklaapakkaus ei vihjannut lainkaan millainen aarre sisältä löytyy.

199611.jpg

Pakkaus näyttää siltä, kuin sen suunnittelijana olisi joku amatööri. Tyylikkyydestä ei ole tietoakaan. Niinpä en paljon odottanut suklaaltakaan. Paketin takana on kerrottu kolmella kielellä muutama rivi suklaasta, valmistusaineet taas on kerrottu kuudella eri kiellä.

Pahvipaketin sisällä suklaa on kääritty hopean väriseen folioon. 100 gramman levyssä on 10 isoa palaa, joista jokaisessa on firman logossakin esiintyvien kaakaopapujen kuva. Suklaa pehmenee pinnalta melko hitaasti, mutta pian irtoava maku on hyvin makea ja tuo mieleen suklaan. Mukava yllätys on kaakaopapurouhe, joka tuo suutuntumaan mielenkiintoa. Rouhe on juuri sopivan kokoista täydentämään nautintoa. Jälkimaku on lyhyt, lähes olematon ja käsi hamuaa välittömästi seuraavaa palaa.

Plussat:
+ todella hyvä suutuntuma
+ makea, nautinnollinen maku

Miinukset:
- isoja, ohuita paloja
- lyhyt jälkimaku
- niin mieto maku, että pakko syödä koko levy kerralla kun "täyttymystä" ei tule aiemmin
- valmistajasta ei löydy ainakaan helposti tietoja webistä

Alkuperäismaa: Ranska
Ostopaikka: Köln /
Kaufhoff
Kaakaopitoisuus:  71 %, kaakaorouhetta 5%
Hiilihydraattia  ? g / 100 g
Ulkonäkö:  3/5
Maku: 4/5
Suutuntuma: 5/5
Nautinnollisuuspisteitä: 4/5